Garantie & reparatie StoelDeals.be

De zetels die wij verkopen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat u er zo lang en optimaal als mogelijk van kunt genieten. Mocht uw product onverhoopt toch defect raken, lossen wij dit uiteraard direct voor u op.

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden wij u zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door reparatie, vervanging of terugbetaling van het aankoopbedrag.

Fabrieksgarantie

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. U kunt dit zien als een extra belofte dat uw product niet kapot mag gaan bij normaal gebruik in een bepaalde tijdsperiode. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie en de garantieduur is afhankelijk van de fabrikant. Voor meer informatie over de fabrieksgarantie van een product kijkt u op de desbetreffende productpagina.

Garantiebewijs

Bij StoelDeals.be geldt uw factuur als het garantiebewijs. Bewaar deze dus goed!

Garantietermijn

Wij bieden u altijd minimaal 1 jaar wettelijke garantie op uw producten. De fabrieksgarantie verschilt per product.