Garantie & reparatie Stoeldeals.nl

De stoelen die wij verkopen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat jij er zo lang en optimaal als mogelijk van kunt genieten. Mocht je product onverhoopt toch defect raken, lossen we dit uiteraard direct voor je op.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden wij je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door reparatie, vervanging of terugbetaling van het aankoopbedrag.

Fabrieksgarantie

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. Je kunt dit zien als een extra belofte dat je product niet stuk mag gaan bij normaal gebruik in een bepaalde tijdsperiode. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie en de garantieduur is afhankelijk van de fabrikant. Voor meer informatie over de fabrieksgarantie van een product kijk je op de desbetreffende productpagina.

Garantiebewijs

Bij Stoeldeals.nl geldt je factuur als het garantiebewijs. Bewaar deze dus goed!

Garantietermijn

Wij bieden je altijd minimaal 1 jaar wettelijke garantie op je producten. De fabrieksgarantie verschilt per product.