Wie is StoelDeals.be?

Welkom op StoelDeals.be. Hier vindt u de allerbeste zetel aanbiedingen voor ieder interieur! Met onze aanbiedingen ontvangt u tot wel 70% korting op zetels van superkwaliteit!

De missie van StoelDeals.be

Kent u dat gevoel? De solden zijn juist afgelopen en u heeft alle mooie aanbiedingen gemist. Met StoelDeals.be is dat verleden tijd! Wij hebben namelijk het gehele jaar door de allerbeste aanbiedingen. Zo kunt u het gehele jaar genieten van een nieuw, uniek, luxe en betaalbaar interieur!

Wilt u bijvoorbeeld de living voorzien van nieuwe zetels voor een bijzondere ambiance? Of verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning, waarin u zich direct thuis wilt voelen? Op StoelDeals.be vindt u de zetels die bij uw droomwoning aansluiten!

Omdat zetels ambiance én comfort toevoegen aan een interieur, hebben we uitsluitend zetels van de beste kwaliteit verzameld. Zo weet u zeker dat u altijd stijlvol en comfortabel woont. Dat begint al ‘s ochtends bij het ontbijt. En daar hebt u profijt van tot ‘s avonds tijdens een avond met dichte vrienden!

Of u nu op zoek bent naar een klassiek lederen design of een moderne plastic zetel. Bij StoelDeals.be vindt u altijd de zetel die bij uw interieur past.

Top kwaliteit zetels van StoelDeals.be

Alle StoelDeals zetels worden ontworpen door onze eigen designers. Zij ontwerpen de mooiste zetels vanuit de laatste woontrends. De zetels produceren wij in onze eigen fabriek. StoelDeals’ Quality Agents controleren het productieproces en waarborgen de hoge kwaliteit van de zetels.

StoelDeals.be bezorging

De bezorging is gratis en gaat supersnel. We hebben al onze producten ruim op voorraad. Ons magazijn heeft meer dan 40.000 zetels. Zo zorgen we ervoor dat we altijd binnen 5 werkdagen leveren. Zelfs op zaterdag.

StoelDeals.be klantenservice

Heeft u nog vragen over de werkwijze van StoelDeals.be of over de producten? Onze klantenservice staat voor u klaar. We geven u graag advies over de producten en de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te mailen naar info@stoeldeals.be of bel naar +31(0)30 633 69 96.

Een aanbieding gemist?

Onze zetel aanbiedingen wisselen geregeld, dus hou onze website in de gaten!

Als u een aanbieding heeft gemist, is dat geen probleem. Neem telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op. We vinden altijd een passende oplossing.

Wilt u nooit meer een zetel aanbieding missen? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van de beste aanbiedingen!

Bekijk ons aanbod en creëer uw unieke, betaalbare interieur van superkwaliteit!

Neem een kijkje in het magazijn van StoelDeals.be!