Retourneren

Je wilt het product retourneren?

Ben je niet tevreden over je product? Geen zorgen! Bij Stoeldeals.nl kun je tot 14 dagen na ontvangst -zonder opgave van reden- je bestelling annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Indien je je product(en) wilt retourneren, neem dan contact met ons op via info@stoeldeals.nl

Het volledige bestelbedrag inclusief verzendkosten krijg je binnen 14 dagen terug, mits het product in goede orde is ontvangen. Alleen de kosten voor de verzending zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder).

Je wilt het product omruilen?

Ben je niet tevreden met je product? Dan kun je deze uiteraard ook omruilen voor een ander product. Als je het product in originele staat naar ons retourneert, zullen wij -na ontvangst- dezelfde dag het nieuwe product naar je verzenden!

Is het product defect, beschadigd of onvolledig geleverd?

Als je product defect, beschadigd of onvolledig is geleverd, neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder. Vaak kunnen we aanraden om de handleiding nogmaals te bekijken. Sommige producten zijn een uitdaging om te installeren, maar ook daarin helpen we graag.

Is je klacht hiermee niet verholpen? Dan kun je het product uiteraard gratis omruilen. Vergeet niet om een duidelijke omschrijving van het defect te vermelden bij de retouraanvraag.